Pokemon kort på tilbud – Her er de bedste aktuelle tilbud

Leder du efter Pokemon kort til en god pris? Så skal du ikke lede længere end her.

Vi har samlet de bedste tilbud på Pokemon kort på tilbud fra hele nettet i Danmark. Uanset om du er på udkig efter sjældne kort, boosterpakker eller deck, så finder vi det perfekte tilbud til dig. Fra store rabatter til outlet-butikker, disse Pokemon-kort tilbud har noget for enhver Pokemon fan.

Tilbud på Pokemon kort booster pakker

En Pokemon kort booster pack er en fantastisk måde at udvide din Pokemon kort samling på. Disse pakker indeholder typisk 10 kort, men det nøjagtige antal kan variere afhængigt af typen af Pokemon-kortsæt og årgang. Disse kort kan omfatte sjældne Pokemon-kort, Pokemon-energikort, Pokemon-træner-kort og andre specielle Pokemon-kort. Boosterpakker indeholder også et udvalg af Pokemon holografiske kort og Pokemon V-kort og meget mere.

Vi anbefaler følgende Pokemon kort booster pakker, hvis du gerne vil have et godt tilbud:

Tilbud på Pokemon elite trainer box

Pokemon elite trainer boks er en fantastisk måde at opbevare og samle Pokemon-kort på med stil. Denne boks indeholder alle de kort, du har brug for til Pokemon-kampene: Pokemon energikort, Pokemon terninger, Pokemon playmat, Pokemon mønt og Pokemon deckbox. Elitetrænerboksene kommer også med flere pakker typisk mellem 6 til 12 stk, som du kan tilføje til din samling.

Vi anbefaler følgende elite trainer bokse:

Tilbud på Pokemon kort booster boks

En Pokemon kort boosterboks er en god måde at få flest Pokemon kort for pengene. Boosterbokse indeholder flere pakker med Pokemon-kort, normalt omkring 24-36 pakker i hver boks. Disse bokse er perfekte, hvis du ønsker at opbygge et Pokemon deck eller bare ønsker at øge din Pokemon kort samling hurtigt. En booster boks plejer at koste fra 1.000 kr. og opefter.

Vi anbefaler følgende booster bokse:

Tilbud på Pokemon kort deck

Et Pokemon-kortspil eller “deck” er den perfekte måde at starte dit Pokemon-kort-eventyr på. Pokemon-deck indeholder typisk mellem 60-100 kort plus Pokemon-energikort og nogle gange et Pokemon V- eller Pokemon EX-kort. Det nøjagtige indhold af hvert Pokemon-kortspil varierer afhængigt af Pokemon-sættets type og årgang.

Vi anbefaler følgende Pokemon kort deck:

Tilbud på Pokemon V boks

En Pokemon V-boks er en ideel måde at få fingrene i nogle sjældne Pokemon-kort på. Pokemon V-bokse indeholder et udvalg af Pokemon-kort, herunder et Pokemon V-kort og flere Pokemon EX- eller sjældne Pokemon-kort. Disse bokse koster normalt fra 99 kroner op til omkring 500 kroner for nogle specielle bokse.

Vi anbefaler følgende Pokemon V-bokse:

Vil du gerne holdes opdateret på gode tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om udsalg af Pokemon-kort og bliv den første, der får besked, når der er et nyt tilbud.

God fornøjelse med din Pokemon-shopping.

Similar Posts