Scarlet & Violet – Det første Pokemon sæt i 9. generation

“Scarlet & Violet” er det seneste sæt af Pokemon kort, der er blevet udgivet af Pokemon Company. Sættet markerer begyndelsen på den 9. generation af Pokemon og er sat i regionen Paldea. Med et imponerende antal på 268 kort, er der masser at samle på og udforske i dette nye sæt.

Tilbage med Pokemon ex!

En af de store nyheder i “Scarlet & Violet” sættet er at Pokemon ex er tilbage og stærkere end nogensinde før! Pokemon ex blev oprindeligt introduceret for næsten 20 år siden i EX Ruby & Sapphire og var en fast bestanddel i Pokemon TCG indtil EX Power Keepers i 2007. Nu er de tilbage i “Scarlet & Violet”, og selvom de måske ser lidt anderledes ud, bevarer de essensen af den oprindelige mekanik – kraftfulde to-præmie Pokemon, der også kan udvikle sig fra en-præmie Pokemon. Pokemon ex ligner de mere moderne Pokemon-EX fra Black & White-serien og XY-serien, men Pokemon ex kan vises på ethvert udviklingstrin!

Paldeas Terastal-fænomen

Paldea-regionen er hjemsted for Terastal-fænomenet, som giver Pokemon et skinnende krystallinsk look og en pyntet juvel på deres hoveder – styrker Pokemonene, mens de lyser op på slagmarken. I Pokemon TCG bærer Tera-Pokemon den samme dekorative juvel, styrker deres mod og gør dem immune over for angrebskader, mens de er på bænken.

De mest sjældne og værdifulde kort i sættet

Der er flere sjældne og værdifulde kort i “Scarlet & Violet” sættet, men her er nogle af de mest eftertragtede kort at samle på:

1. Miriam (Illustration Rare)

Dette er det mest værdifulde kort i “Scarlet & Violet” sættet. Miriam-kortet har en smuk illustration af pigen Miriam fra Paldea-regionen og er allerede blevet solgt for mere end $105 på det åbne marked.

2. Gardevoir ex (Illustration Rare)

Gardevoir har været en ikonisk figur i Pokemon franchisen i mere end 20 år og er en af de mest elskede Pokemon i Hoenn-regionen. Gardevoir ex-kortet har en imponerende 310 HP og kan bruge kraftfulde angreb som “Psychic Embrace” og “Miracle Force”. Den alternative kunst-version af kortet er blevet solgt for mere end $80.

3. Miraidon ex (Illustration Rare)

Miraidon ex-kortet viser Violet-maskotten i en moderne by-scene med smukke blå og lilla farver. Kortet koster omkring $70 på det åbne marked.

4. Koraidon ex (Illustration Rare)

Koraidon ex-kortet har to variationer af Illustration Rare, og jungle-temaet version med en sød Dedenne på kortet er blevet solgt for omkring $65. Det er et stærkt kort med en imponerende angrebskraft og en flot illustration, der vil gøre det til en fantastisk tilføjelse til enhver samling.

5. Miriam (Full Art)

Miriam-kortet har også en “Full Art” -version med en livlig og farverig illustration af pigen. Dette kort er blevet solgt for mere end $50.

6. Dondozo (Illustration Rare)

Dondozo er den eneste ikke-EX Pokemon på denne liste, men det er stadig et eftertragtet kort. Det er blevet solgt for omkring samme pris som Gyarados ex, der er en stærk Water-type Pokemon, men Dondozo’s “Release Rage” angreb kan gøre stor skade på modstanderen. Kortet har også en smuk illustration og er blevet solgt for omkring $25.

7. Gyarados ex (Illustration Rare)

Gyarados ex er en Water-type Pokemon, der kan gøre stor skade med sit “Tyrannical Tail” angreb. Kortet er blevet solgt for omkring $25, og den alternative kunst-version er en flot tilføjelse til enhver samling.

Produkter udgivet af Pokemon Company

“Scarlet & Violet” sættet kommer med forskellige produkter, der er udgivet af Pokemon Company, herunder booster packs, booster boxe og Elite Trainer Box (Koraidon og Miraidon editions). Disse produkter indeholder forskellige kort og er perfekte til samlere og spillere. Elite Trainer Box inkluderer også et promo kort, hvilket gør det til en særlig attraktiv mulighed. Det anbefales at købe disse produkter, da de er meget populære og kan forbedre samlingen.

“Scarlet & Violet” sættet blev udgivet den 31. marts 2023, og det er helt sikkert et sæt, der vil være populært blandt samlere og spillere i Pokemon TCG i mange år frem.

Med masser af nye figurer, sjældne kort og forskellige produkter at vælge imellem, er der noget for enhver smag. Så sørg for at få fat i sættet, når det udgives, og tilføj nogle fantastiske kort til din samling!

Scarlet & Violet: Vælg mellem booster packs, booster box og elite trainer box

Hvorfor vælge Booster Packs?

  • Indeholder 10 tilfældige kort, inklusive sjældne kort
  • En god måde at udvide din samling på
  • Hjælper dig med at finde eftertragtede kort i sættet

Hvorfor vælge Booster Boxe

  • Indeholder 36 booster packs
  • En god mulighed for seriøse samlere eller spillere
  • Kan deles med venner eller bruges til turneringer

Hvorfor vælge Elite Trainer Box

  • Inkluderer booster packs, promo kort og tilbehør som spillemåtte, terninger og kortbokse
  • En fantastisk mulighed for spillere, der ønsker at forberede sig på konkurrencer og turneringer
  • Findes i to forskellige udgaver, Koraidon og Miraidon

Hos Pokemonpriser.dk anbefaler vi at købe en Elite Trainer Box, hvis du gerne vil have en god “value for money”. Du modtager: 9 Pokémon Scarlet & Violet: Base Set booster packs og 1 særligt promokort. Dét er value for money.

Her er de bedste tilbud på Scarlet & Violet kort

Forældretip: Sådan undgår du at dit barn bytter dyre kort væk

Fra og med Scarlet & Violet generationen er Pokemon begyndt at tilføje små stjerner nede i hjørnet på Pokemon kort. Disse signalerer hvor sjældent et kort er. Alt over Ultra Rare er oftest mere end 100 kr. værd – nogle gange helt op til 2-3.000 kr.

Kilde: TCGPlayer

Konklusion

I konklusion kan det siges, at “Scarlet & Violet” sættet er en spændende udgivelse i den 9. generation af Pokemon TCG. Med en række sjældne og eftertragtede kort, er der noget for enhver samler eller spiller. De forskellige produkter, der er tilgængelige, såsom booster packs, booster boxe, Elite Trainer Box og tema-decks, giver mulighed for at opgradere din samling eller dit dæk, og der er også en god mulighed for at forberede sig til turneringer. Så sørg for at tage en kig på “Scarlet & Violet” sættet og find dine yndlingskort!

Similar Posts